تشنج میکروسفالی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
تشنج میکروسفالی
نوشته شده در سه شنبه 26 خرداد 1394
بازدید : 750
نویسنده : ملکه حیدری

همه این مطالب طی آمار و پرس و جو از پزشکهای  معالج و بیماران بهبود یافته نوشته میشود

استفاده از مخلفات مقوی مثل آرد آجیلها مثلا گردو فندق پسته دانه کدو  و...در غذا همراه پخت غذا از اول اضافه کنید خاصیتشون چندین برابر میشه .

روغن کدو روغن گردو  به انداز یک میل به این افراد خورانده شود




:: موضوعات مرتبط: پزشکی , مغز و اعصاب , تغذیه , ,
:: برچسب‌ها: تشنج ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: